GRAĐANI OPREMILI NOVE PROSTORIJE SNS!

GRAĐANI OPREMILI NOVE PROSTORIJE SNS!

Gospodine Laketiću SNS u Prokuplju kao i u čitavoj Toplici nema čime da se pohvali! U stvari, vi samo otimate i grabite, a primer za to sui  prostorije KOC, navodi se u saopštenju pokreta 1od 5miliona Toplica koji je prosleđen medijima.

-Poštovani građani na sceni je flagrantna zloupotreba javnih resusrsa (gradskih), a to svakako jesu prostorije KOC u Knez Mihajlovoj ulici u Prokuplju .Ustupanje na korišćenje ovih prostorija Gradskom odboru SNS Prokuplje predstavlja evidento pokazivanje bahatosti kako od strane gradskih vlasti tako i predsednika tog odbora, narodnog poslanika, Darka Laketića. Ove prostorije su u prethodnom periodu renovirane iz gradskog budžeta odnosno to renoviranje su platili svi Prokupčani.

U trenutku kada se Toplički okrug suočava sa masovnim odlivom stanovništva koje odlazi usled dubokog siromaštva, lošeg životnog standarda, ali i autoritarnog režima Aleksandra Vučića koji na svaki način pokušava da onemogući bilo koji vid opozicionog delovanja i političkog pluralizma Darko Laketić govori o nekakvim uspesima SNS u Prokuplju...

Umesto što se bavi trivijalnostima i zamajavajnjem gradjana ovaj div junak i srpski patriota nikako javnosti da objasni da li se nalazio u vlasništvu apoteka na severu  Kosova i koje su poslovne rezultate beležile pre nego što se nalazio na mestu direktora Apotekarske ustanove Prokuplje, a koje dok se nalazio na tom mestu- navodi se u ovom saopštenju koje je potpisano “Pokret 1 od 5 miliona Toplica” .

#bojkot

Reakcija je stigla nakon teksta koji smo pisali:

NAPREDNJACI SE USELILI U PROSTORIJE KOC
I sada zvanično, od sinoć, prokupački naprednjaci zaposeli su prostor u centru grada u ulici Knez Mihajlovoj, gde je bio Kulturno obrazovni centar “Toplica” , odnosno nekadašnji radnički univerzitet. Na toj adresi je i dalje upisan KOC iako je skoro godinu dana izmešten u Dom kulture. Na zvaničnom …


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...