KARAVAN OSLOBOĐENJA JE DEO SLOBODNE SRBIJE

KARAVAN OSLOBOĐENJA JE DEO SLOBODNE SRBIJE

„Karavan oslobođenja“ Srpskog pokreta „Dveri“ danas je u Prokuplju. Ovo je prilika da se građani upoznaju sa radom pokreta i razgovaraju sa njihovim članovima, kao i da potpišu peticiju protiv migranstke politike koju vodi aktuelna vlast.

-U prethodnom periodu 6. 000 migranata je evidentirano u Prokuplju i to znači da će se oni vratiti, ako ih zemlje Evropske unije ne prime. To nije prolem samo Prokuplja, već čitave Srbije- kazala je narodni poslanik u Skupštini Srbije iz Pokreta „Dveri“ Marija Janjušević.

Ona je dodala da je peticija protiv migranstke politike naišla na odličan odziv građana Srbije i da je primera radi za vrlo kratko vreme u Aleksincu juče tu peticiju potpisalo dve stotine građana.

-Kako smo u bojkotu parlamenta, obilazimo našu lepu Srbiju i razgovaramo sa građanima. Želimo da znamo kako žive, šta ih muči i da im objasnimo zašti je bojkot važan. Vidite, samim tim što je ova vlast smanjila cenzus je dokaz da je bojkot jedino i pravo rešenje i da ima efekata- dodala je Janjušević.

Ona je ovom prilikom istakla da će Srpski pokret „Dveri“ danas podržati protest koji je u 16 časova zakazan na Trgu Topličkih junaka, a koji se tiče izgradnje mini hidroelektrana u Prokuplju i nedavnog pozivanja na informativne razgovore potpisnika te peticije.

Večeras u 18, 30 u Restoranu „Aleksandar „ Boško Obradović, lider „Dveri“ predstaviće svoju knjigu „Gde bežite“.

B.R.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...