NAPREDNJACI U PROKUPLJU JOŠ SAKUPLJAJU POTPISE!

NAPREDNJACI U PROKUPLJU JOŠ SAKUPLJAJU POTPISE!

Odbori Srpske napredne stranke u Blacu i Žitorađi predali su overene potpise za liste na predstojećim lokalnim izborima. Time su, ako ništa drugo, pokazali izuzetnu disciplinovanost. Za razliku od njih, prokupački odbor se još muči oko tog posla. Svoje odugovlačenje i reklo bi se nedisciplinovanost pravdaju time što je broj potrebnih potpisa daleko veći.

-Za razliku od Blaca koje ima 25 odbornika i kojem je za punu listu potrebno 200 potpisa jer imaju ispod 30. 000 stanovnika, kod nas za punu listu treba 1. 650 potpisa. To nije malo- rečeno nam je u ovoj stranci u Prokuplju.

Ono što nije rečeno je da ne mogu da se opravdaju blačkim manjem brojem potpisa, jer je Blace pet puta manja sredina od Prokuplja. Procenat potrebnih potpisa, dakle je isti i izgovora nema...

-U ovom trenutku (11 časova, petak 6.mart) ispred stranke je 300 ljudi koji podržavaju listu i čekaju da se potpišu- kazala nam je osoba koja je bliska SNS krugovima.

I obećala je da nam pošalje sliku, koja će to i da dokaže, ali nije. (Sigurno su u međuvremenu shvatili da je bolje da je nemamo!)

U svakom slučaju sve i da je tako, a mrzi me da palim kola i trošim gorivo samo da to proverim, pitanje je da li ti ljudi, ako su tamo, su danas uzeli slobodan dan, ili su isparili sa svojih radnih mesta, odnosno koriste pauzu za doručak da pokažu svoju stranačku odanost.

Namaći će oni na kraju potrebne potpise, ne sumnjam u to, ali ova situacija treba da se čita između redova, jer kao centar okruga i jako uporište SNS, ovaj odbor je trebalo pre svih da završi posao, zar ne?

Biljana Roganović

                             KURŠUMLIJSKI NAPREDNJACI POGREŠILI

Nezvanično saznajemo da su naprednjaci u Kuršumliji u startu napravili grešku. Naime, oni su požurili da sakupe potpise, ali su pogrešili u nazivu liste! Zato moraju ceo posao da odrade opet!


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...