OTVARA SE TAŠTINA MAGISTRALA

OTVARA SE TAŠTINA MAGISTRALA

I do sad su stranački prvaci pri kraju mandata odlazili za Beograd, a nas ostavljali da "uživamo" u rezultatima njihovog (ne)rada. Sada se dešava nešto sasvim novo, grad nam vode ljudi, koji uopšte ne žive u Prokuplju a samo  su fiktivno prijavljeni  ovde da bi mogli da naplaćuju putne troškove. Više puta je javnost obaveštavana  o putnim troškovima poslanika Darka Laketića

Nadležni pa čak i Skupština Srbije nisu reagovali, jer to sigurno nije usamljen slučaj. Meni ne smeta to što nisu ovde rođeni, ali mi smeta što nisu ostali ovde da uživaju u blagodetima svog rada.

Primetio sam da se ovih dana spremaju spotovi, panoi za bilborde preko kojih će nas podsetiti šta su sve uradili za nas i svoju decu jer su naša deca već otišla ili se uveliko spremaju da odu i postanu pampers-majstori, a oni majstori velikih loža.U tim spotovima  ne znam iz kog razloga nema ulice koju je Darko Laketić podario svojoj tašti na adresi na kojoj je verovatno i on fiktivno prijavljen. Ulica od par stotina metara je  asfaltirana iako nije urbanizovana, jedan deo je atarski put, a u drugom delu je zemljište po rečima komšija u privatno vlasništvu. Put vodi do dve kuće od kojih je jedna taština.

Ovom prilikom obaveštavam građane da će organizacija #1od 5 miliona u toku kampanje ispraviti grešku vlasti i svečano otvoriti  ovu ulicu i dati joj naziv Dr Faust. Postavićemo znak sa nazivom i horizontalnu signalizaciju, jer se iz prethodnog da zaključiti da će tu biti jak saobraćaj. Uz presecanje vrpce, prigodnog govora biće i tradicionalno posluženje za simpatizere SNS u vidu proje i surutke, da bi se što pre razišli da ne ugrožavaju saobraćaj. Ponudićemo D. Laketiću da na plej-bek otpeva pesmu "Autoput"jer je to nezvanična himna SNS, a pratiće ga hor dečaka iz Doma starih.

Sve će naravno da proprate i mediji a naročito onaj američki za čiji naziv još uvek mnogi glasači SNS misle da je tip gripa (N1).

Planiramo da u kampanji pomognemo, ako izađe na izbore, i Zelenović da pobedi strašnog Sandokana , s obzirom da u njemu nismo uspeli da podstaknemo altruizam koji i inače nije mnogo svojstven Srbima. Da je on nama živ i zdrav i da sutra pobedi a mi nismo ni bitni. On će sutra sa Gocom Čomić da peca ribe na Savi a mi ćemo ako preživimo, u borbu do pobede, ali bez njega.

Milivoje Joksić, 1od5 miliona Prokuplje


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...