TORTE ZA MIJATOVE OČI

TORTE ZA MIJATOVE OČI

U Pekari „Pikaču“ koja je u prostoru nekadašnje Topličanke, organizovana je humanitarna akcija „Torta za Mijata“, a sav prihod ide za lečenje jednogodišnjeg Mijata Milenkovića kojeg čeka intervencija na oba oka. Ideja je bila da svako ko dođe na doručak može da kupi parče torte po ceni po kojoj želi. Obe je napravila Mijatova baka Mirjana. U akciji je prikupljeno 17. 120 dinara.

Mališan je rođen kao blizanac i od rođenja ima problem sa vidom. Dijagnostifikovan mu je strabizam i trenutno se leči na privatnoj klinici „Stankov“ u Beogradu. Do sada je imao dve laserske intervencije, a očekuju ga još dve koje ukupno koštaju 380. 000 dinara. Cilj ovih intervencija je da se vid deteta vrati u normalu.

- Želim da iskoristim ovu priliku da se zahvalim svima koji su nam pomogli i i dalje to čine. Pre svega glumici Jeleni Gavrilović koja je uplatila 100.000 dinara za Mijatovo lečenje, Aleksandru Milanoviću i Udruženju „Volimo Jastrebac“ koji je i pokrenuo ovu akciju, kao i Film klubu Prokuplje, RIČ, STZR „Čutura“, Exit doo, Gami, Čipu, Toplica gradnji,Apoteci „Đorđević“ i Pekari „Pikaču“ – kazao je Mijatov otac Danijel Milenković.

Ukoliko želite da pomognete našem mališanu da što pre ozdravi svoju donaciju možete uplatiti i putem žiro računa u Mobi banci:  115-0000000061536-47 na ime Mijatove majke Danijele Milenković.

B.R.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...