U ČETVRTAK TOPLICA CENTAR SRBIJE!

U ČETVRTAK TOPLICA CENTAR SRBIJE!

Sutra 27. februara u Prokuplju su organizovana dva skupa.

Za 14 časova na Trgu Topličkih junaka zakazan je „Karavan oslobođenja“ . Biće postavljen i štand na kojem će građani moći da postavljate pitanja uglednim predstavnicima Dveri, ko i da potpišu peticiju protiv migrantske politike koju, većim delom u tajnosti, sprovodi aktuelna vlast.

Za 16 časova na istom mestu zakazan je i veliki građanski protest koji je iniciran pozivanjem na informativne rezgovore potpisanike peticije “Ne za MHE” koja je polovinom decembra prošle godine organizovana u Prokuplju. Tekstove o tome možete pročitati ovde:

ZASTRAŠIVANJE JE POČELO!
Nekoliko članova prokupačkog Inicijativnog odbora Stranke slobode i pravde danas je pozvano na informativni razgovor u stanicu policije u Prokuplju povodom potpisivanja inicijative da se zabrani izgradnja mini hidroelektrana na teritoriji Grada Prokuplja. Među njima je i član Glavnog odbora PSS Vuk…
USTANI TOPLICO, DOSTA SI SPAVALA
Povodom najnovijih zastrašivanja potpisnika inicijative protiv MHE i skandaloznog ponašanja skupštine grada, koja je bez osnova kod tužilaštva pokrenula proces utvrđivanja da li su potpisi validni rešili smo da im kažemo da su preterali, i da je sada DOSTA!!! Zbog ovih podmuklih i neljudskih pokuša…

Povodom presije koja se vrši nad građanima oglasio se i Radoljub Šabić, bivši poverenik za za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Ničiji posao

Organizatori protesta pozivaju građane Prokuplja i Toplice da im se pridruže i zajedno kažu :”NE!” presiji i teroru koji se vrši nad građanima.

Dan će se završiti u Restoranu “Aleksandar” gde će od 18, 30 časova Boško Obradović da promoviše svoju knjigu “Gde bežite”  i tada će razgovarati sa građanima. Ulaz je slobodan.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...