RASPAD U DOMU ZDRAVLJA

RASPAD U DOMU ZDRAVLJA

Na mnogim mestima u zgradi Doma zdravlja hodnici su bili pod vodom, jer prokišnjava na sve strane. Tako nam je jedan građanin javio da su u čekaonicama ljudi držali otvorene kišobrane i čekali red na pregled.

-Primetio sam da su sestre visile u hodnicima, jer kako mislim pratile su da li neko slika vodu u hodnicima. Čak je na staklu šaltera bilo zalepljeno obaveštenje da snimanje i slikanje nije dozvoljeno- prokomentarisao je građanin Prokuplja.

(Snimanje i slikanje jeste dozvoljeno u javnim institucijama i ustanovama, jer su one vlasništvo naroda. Ekstremno je zabranjeno snimanje i fotografisanje ako je reč o objektu od u kojem zbog aparature ili sličnog ne sme da se obavlja slikanje.)

Drugi građanin se žalio kako je u ponedeljak od 14 do 18, 30 zvao 48 puta Dom zdravlja na dva broja, centralu i Opštu medicinu i niko se nije javljao.

-Na kraju sam došao i gledam one u portirnici i zovem ih. Oni ne podižu slušalicu. Ja na kraju prđem i pitam zašto se ne javljaju, oni kažu gužva, a u čekaonici dva čoveka i ja. I u ponedeljak je bila kofa na početku čekaonice, ali ni to nije strašno koliko to što su ti brojevi za informacije a oni ne žele da se jave- kazao je naš sagovornik.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...